Sesderma C-VIT, Liposomal serum, 30 ml, ansiktsserum berikat med C-vitamin

Sesderma C-VIT face serum innehåller den stabilaste formen av vitamin C – 3-0-Ethyl Ascorbic Acid. Men, är det möjligt för denna essentiella ingrediens att vara effektivt verksam då den är en i mängden av ingredienser som formulerar detta serum? Vilka är de andra beståndsdelarna i detta ansiktsserum?


De tre huvuduppgifterna för denna hudprodukt är att motverka fria radikaler, ge lyster åt hyn och stimulera kollagensyntes. Förutom det så förbättrar detta ansiktsserum hudens elasticitet och förfinar dess textur, i fall att den används regelbundet. Dessutom så är Sesderma C-VIT rekommenderat för behandling av de negativa effekterna av fotoåldrande av huden. Slutligen så gör detta serum kapillärväggarna starkare, och passar väl för couperose hud.


Sesderma C-VIT innehåller inte bara C-vitamin men är också laddat med ginkgo- och vita mullbär-extrakt. Å andra sidan så är ricinolja-koncentrationen hög vilket kan leda till kloggade porer. Dessutom så är den ”alkohol” som nämns i INCI aningen tveksam då den kan bidra till att torka ut huden. En fördel med Sesderma C-VIT face serum är att den kommer i en svart glasflaska vilket bidrar till lång hållbarhet.

scroll top