LANCÔME, Visionnaire Skin Solutions 15% Pure Vitamin C Correcting Concentrate, 2×10 ml, ansiktsserum berikat med C-vitamin

Detta är ett annat ansiktsserum med den stabila C-vitamin-formen. Serumet tillgodoses genom pyttesmå droppar som ljusar upp huden, ger den en hälsosam lyster samt förnyar trist överhud. När det används regelbundet så blir huden ljusare och strålar av energi. Dessutom så ökar hudens elasticitet med tiden. Lancome Visionnaire Skin Solutions minskar pigmentfläckar och ger en hudton som ser jämn och hälsosam ut. Det är den höga koncentrationen av C-vitamin som ger Lancome Visionnaire Skin Solutions en sådan lystergivande effekt.


Kosmetikan säljs i två ampuller – 10 ml vardera – för att förhindra oxidering av C-vitamin. Detta garanterar serumets höga kvalitet fram tills den sista droppen. Tyvärr så kommer serumet i en sådan liten mängd att det snabbt används upp. Faktum är att om du vill nå de bästa resultaten så bör du köpa ett andra paket, vilket är synd eftersom att serumet inte är det billigaste på marknaden.

scroll top